9 Şubat 2015 Pazartesi

Neden Mineralli Makyajı Tercih Etmeliyiz?

Daha önce sizlere Freshminerals makyaj ürünlerinin içeriğini detaylı bir şekilde yazmışım. Bu hafta sonu bu ürünleri yakından görmek ve uygulama sonuçlarını test etmek için Goldensun Firmasının düzenlemiş olduğu Fresh Minerals uygulamalı ürün toplantısına katıldım. Öncelikle toplantıda Şirket Genel Müdürü Sayın Indıra AR’ın bizzat yaptığı tanıtımdan notlar aktaracağım size. 
-  Fresh Minerals Marka makyaj malzemeleri bu güne kadar gördüğüm en sağlıklı makyaj malzemesi. Hepsi doğadan elde edilen minerallerin karışımı ile elde ediliyor. Cilde zarar vermiyor, gözenekleri tıkamıyor, yağlanmaya neden olmuyor.
- Fresh Minerals, ipek özü ve doğal mineraller kullanılarak üretilen makyaj ürünleri kadınlarımıza hem doğal ve çarpıcı bir güzellik, hem de sağlıklı bir cilt vaat ediyor.
- ABD laboratuarlarında incelenerek tüm onayları alınmış Fresh Minerals ürünlerinin en belirgin özelliği 24 saat kalıcılığını koruyor. Yani gece makyaj silmeden yattığınızda bile cildiniz nefes almaya devam ediyor ve yaşlanmıyor. (Siz yine de makyajınızı silmeden yatmayın.)


- Suya dayanıklılığı çok yüksek, bu nedenle terlemeyi sorun olmaktan çıkarıyor.
-  Gözenekleri tıkamıyor, cildin nefes almasını sağlıyor.
-  İçeriğinde paraben, hayvansal yağ, parfüm, dolgu maddesi talk ve naylon gibi zararlı maddeler yok.

Şu ana kadar anlatılanlarla neden mineralli makyaj yapılmalı sorusuna yeterince cevap bulmuştum.

Mineral Makyaj Uygulamasında dikkatimi çekenler:
Mineral makyaj ürünleri genellikle toz olarak kullanıldığı için mutlaka bir fırça yardımı ile uygulanıyor.
Çok az bir miktar ile fresh minerals ürünleri ile yüksek kapatıcılık sağlayabilirsiniz. Yani ürünler size uzun bir süre yetiyor.
En ilgimi çeken özelliği ise yüzünüze sürdüğünüz fondöteni eşit şekilde dağıtmak için fırça kullanılıyor ve tam dağılımın sağlanması için de fırça suya batırılarak kullanılıyor.
Toplantıdan çıktığımda bir kadının makyajdan beklentileri olan leke ve izlerin kapatılması, maske takmış hissi vermeyen hafif bir makyaj, aydınlık ve doğal bir yüz, sağlıklı doğal mineral içerik gibi beklentileri Fresh Minarls ürünlerinin tamamen karşılayabileceğini düşünüyordum. Kadınların makyajda doğallık bilincinin giderek yayıldığını görmek de beni ayrıca mutlu etti. Goldensun Firmasının sunmuş olduğu Mineralli makyaj ürün fiyatlarının çok uygun olduğunu da belirtmeliyim.
Yani doğal ürün pahalıdır algısını da değiştirecek bu ürünler. 

Eve gittiğimde annemin kullandığı  X makyaj malzemelerinin başına gelecek var şimdi. Çöpe…! 

Fresh Minerals Ürün Guruplarının neler olduğunu bir sonraki yazımızda anlatacağız. Şimdilik güzel ve Sağlıklı kalın.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder