31 Ekim 2015 Cumartesi

Starların Kokuları Uygun Fiyatlarda

Gudio Maria Kretschmer eau de Parfum


Kokular. Bir bakıyorsunuz fiyatlar uçuk. 300-400 TL değerinde 100 ml parfümler. Ya düşünmeden edemiyorum acaba sürülen bu kokular hiç mi çıkmıyor insanın teninden. 1-2 ay kalıcı parfümler herhalde ki bu kadar pahalılar. Bir parfümün kalıcılığı en fazla bir gün, hadi daha fazla söyleyelim banyo yapana kadar. Evet ürün fiyatlarına marka değeri de dahil edilir ama bu kadar da değil kardeşim. Nihayetinde kullanacağınız koku 1-2 ay içinde tükenecek, Bana göre bu kadar parayı hak etmiyor bu kokular. 

Bir de markaların çakması doldu piyasalar. Her köşe başında çeşitli adlarla ünlü markaların doldurma parfümleri. İlk kullandığınızda fark edilmeyen ancak tenle birleştiğinde belli bir zaman sonra ekşi bir koku yayan doldurma parfümler. Söylemesi bizden, çakma parfüm kullanan kişilerden yayılan bu koku hemen anlaşılıyor. Bu kokuları kullanacağınıza limon kolonyası kullanın daha iyi. En azından orijinal koku kullanmış olursunuz. 

Oysa piyasada kalıcılığı ve güzel kokusu açısından ünlü markaları aratmayacak bir parfüm markası var. LR.  

LR Türkiye pazarına ünlülerin bizzat imza attığı kokuları sokarken bu kokuların fahiş fiyatları olması gerekmediğini uygun fiyatlarıyla gösterdi. 

LR Kadın ve Erkek Koku Kategorisinde Türkiye Pazarında Uygun Fiyatları ve Kalıcı Kokuları İle İddiasını Her gün Yenilenerek Devam Ettiriyor. 


Yeni Tasarımı ve Kokusuyla Gudio Maria Kretschmer eau de Parfum Erkek Kokusu

Oryantal ▪ Baharatlı  ▪ Çekici
Enerji dolu  Mandalina ve taze bergamot  duyularından oluşan; 
Üst nota Guido’nun canlandırıcı karizmasını showmen,
Modacının hissedilir kalp notası:  Hoş baharat kokusu, sardunya ve kaşmir, 
Alt nota Guido Maria Kretschmer’in kişiliğini yansıtıyor:  Sıcak vanilya’nın maskülin vetiver ve deri akortu ile birleşimi.

LR'ın birbirinden eşsiz ve kalıcı kokularını görmek için http://www.bigelal.com/parfum-pmk36?rnd=36 sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder