25 Mart 2015 Çarşamba

Bitkisel Kilo Kontrol Ürünleri İle Sağlıklı Diyet

http://bigelal.blogspot.com.tr/2015/03/bitkisel-kilo-kontrol-urunleri-ile.html
Yaz geliyor. Hanımlarda tatlı bir telaş.  Eyvah kilolarım…! Kış günlerinde aklımıza gelmeyen fazlalıklarımız (Soğuktan korunmak için lahana gibi kat kat giyinmek zorunda kaldığımız için) yazın gelişi ile birlikte en büyük sorunumuz haline gelir. Sıcak günlerin habercisi ilkbaharda “Acaba hangi diyeti denesem, protein diyeti mi neydi arkadaşın dediği, Ayşe nasıl da zayıflamış öyle, acaba hangi yöntemi denedi sorsam ayıp olur mu,  bana çabucak kilo verdirecek ürün nerde var, ya bunlar sağlıklı değilse” gibi birçok düşünce beynimizi meşgul etmeye başlar.

Bugün, kilonuzu sağlıklı olarak nasıl hızlıca kontrol altına alırsınız, kilonuzu istediğiniz seviyeye getirdikten sonra da mevcut kilonuzu nasıl korursunuz bunun için birkaç basit önerilerde bulunacağız.


Kilo Verirken Sağlıklı Kalmak İçin
Uzmanlar yapılan şok veya tek taraflı beslenme ile yapılan diyetlerin vücudumuzun savunma mekanizmasını nasıl çökerttiğini açıklamaktan yoruldular ama özellikle biz bayanlar bu diyetleri denemekten vazgeçemedik. Sağlıklı Kilo Kontrolü ve Dengeli Beslenme İçin Mineraller Çok Önemli. Vücudumuz, diğer besin maddelerini etkin olarak kullanmak için vitamin ve minerallere ihtiyaç duyar. Bu nedenle zayıflama amaçlı yapılan diyetlerde vitamin ve mineralleri takviye olarak mutlaka almalıyız.
 Kilo Vereyim Derken Sağlığınızdan Olmayın…!
Yapılan şok diyetlerde kişi kendisini genellikle huzursuz, mutsuz ve sinirli hisseder. Çünkü yaşamsal yapı taşımız olan hücrelerimiz beslenmediği için kendisini aç hisseder, açlık ise insanı mutsuz eder ve özellikle şeker yani glikoz ihtiyacı artar. Bu nedenle yapılan diyetlerde kesinlikle aç kalınmamalı, tüm besin maddelerinden dengeli bir şekilde alınmalıdır. 

Aç Kalmadan Sağlıklı Kilo Verin
Öncelikle önerilerimizin denenmiş ve sonuç alınmış ürünlerden oluştuğunu söyleyerek başlayalım.
Alkali pH Su Damlası: Alkali suyun hücrelerin beslenmesi için çok büyük önemi var. Vücudumuzun mekanizmasının doğru çalışabilmesi alkali bir ortama bağlıdır. Ph alkamine su damlası ihtiyaç duyulan alkali ortamı yaratıyor. Yani vücudun “osmoz” denilen yaşam döngüsünü gerçekleştirebilmesi için uygun bir ortam sağlıyor. Vücutta biriken atıklar yani hücrelerin gerekli olan enerjiyi sağladıktan sonra kalan posalara da asit diyoruz. Yani çöpler. Bu çöpleri boşaltılmaması ise kilo alma, yani yağlanma sürecini başlatıyor. İşte pH alkamine su damlası bu dengeyi sağlayarak fazlalıkların atılmasını kolaylaştırıyor. Ancak bir şartla. Günde en az sekiz bardak su içmek kaydıyla. Eee çöplerin dışarı atılması için yardımcı bir ögeye ihtiyaç var. O da SU. Alkamine Phdamlasının nasıl kullanılacağını ilgili yazımızdan okuyabilirsiniz.

- Hem kilo vereyim hem de açlık hissi olmasın diyorsanız tam size göre bir ürün önereceğim. Goldensun Likit Şurup. İçerik tamamen bitkisel. Karnıyarık otu ve Nar Yağı İçeriyor. Yemeklerden yarım saat önce içiyorsunuz. Üzerine de yarım bardak su. Midenizde karnıyarık otu şişiyor ve kendinizi tok hissediyorsunuz ve dolayısıyla az yemek yiyorsunuz.

-  Ürün olarak üçüncü ve son önerimiz ise Goldensun Likit Kapsül. Gıda takviyesi olan bu ürün de bütünüyle bitkisel içerikli. Kekik yağından tutun da nar yağına kadar içinde kilo kontrol ile ilgili bildiğimiz tüm bitkisel yağlar mevcut. Ürünün detaylı açıklamasını ve kullanımını inceleyebilirsiniz. 
Kilomuzu kontrol altına aldık. Bu kiloyu nasıl muhafaza edeceğiz?

Bu sorunun cevabı çok kolay.
-  Günde en az sekiz bardak Ph Alkali Su içmeye devam edin.
-  Akşamları saat yediden sonra yemek yemeyin. Yağsız yoğurt ve salata serbest.
-  Veeee. Yerinizden kalkın. Yürümeye başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder