12 Mart 2015 Perşembe

Doğanın Mucize Bitkileri Bu Üründe Buluştu..!

Doğanın Mucize bitkileriyle Vitamin E & Aynısafa Kremi http://www.bigelal.com/vitamin-e-ve-aynisafa-kremi-pmu397
Bu tartışma hiç bitmeyecek gibi. Cilt Bakım kremlerinin anti aging yani yaşlanmayı yavaşlatma veya durdurma etkisi var mı diye. Evet, yer çekimine karşı durmak her ne kadar mümkün olmasa da bu süreci yavaşlatmak mümkün. Cilt bakım kremlerinin işe yarayıp yaramadığı konusunda kararımızı çevremizdeki kişilerin fiili yaş ile cilt yaşlarını karşılaştırarak verebiliriz. Tabii ki bu konuda çok daha teknik ve detaylı inceleme yapan aletler var. Ama küçücük bir gözlem bile "kremlerin yaşlanmayı engelleyici bir fonksiyonu var mı?" sorusunu kafanızda net olarak cevaplamanızı sağlayacak ve kremlere bakış açınızı olumlu yönde değiştirecektir. Ama hangi krem? Krem derken piyasada satılan ucuz, içeriği cilde zararlı kimyasallar ile doldurulmuş ürünlerden bahsetmiyoruz elbette.
Doğada kozmotolojiye ham made olabilecek bir sürü mucize bitki ve bu bitkilerin cilt üzerindeki etkilerini inceledikten sonra ürünü üretip kozmetik sektörüne taşıyan birçok firma var.
İşte bunlardan bir tanesi de Goldensun Firması. Son zamanlarda yenilikçi yapısı ve doğal ürünleri Türkiye pazarına sunma konusunda adından bir hayli söz ettiren Goldensun Firmasının ürün gamında boy gösteren muhteşem bir kremden bahsedeceğim size bugün. Vitamin E & Aynısafa 20-40 yaş arası bay ve bayanlar için bakım kremi. Gece ve Gündüz kullanılabilen, sürüldüğünde cildinize hızlı bir şekilde nüfus eden bitkisel ve doğal bir krem. Ürünün içeriğine zararlı bir kimyasal ve koku katılmamış. Ürünün kokusu içeriğindeki aynısafa, she yağı ve karakafes bitkisinin kendi öz kokusu.

Şimdi ürünün içeriğini ve cilt üzerindeki etkilerini birlikte inceleyelim.

Biabobol: Cildin iyileşme sürecini hızlandıran, UV ışınlarından koruyan, ciltteki iltihap ve mikropları önleyen, kremlerdeki diğer aktif bileşenlerin emiliminde yardımcı olan ve papatyadan elde edilen bir madde.
E Vitamini: Kozmetik sektörünün kuvvetli antioksidan özelliği nedeniyle vazgeçemediği E-vitamini; foto yaşlanma ve UV ışınlarına maruz kalma durumunda ciltteki hasarı önler, cildin nem tutma kabiliyetini yükseltir ve yumuşak olmasını sağlar, ciltte dış etkenlere karşı koruyucu bir tabaka oluşturur ve cildin korunmasını sağlar.
A Vitamini: Havuç yağı ve Aynısafa bitkisinin içeriğinde bulunan A vitamini; cildin yaşlanma sürecini yavaşlatır, afrotik olgun ciltlerde sert cilt dokusunu yumuşatır ve elastikiyetini kaybetmiş cilt dokusunu güçlendirir, cildin doğal kolajen üretimini destekler, cildi gençleştirme özelliğine sahiptir, kırışıklık ve cilt lekeleri üzerinde yok edici bir etkiye sahiptir.
B3 ve B9  Vitamini: Cildin yenilenmesi ve hücre bölünmesi işlemine destek verme işlevlerine yardımcı olur. B3 vitamini cildin nem tutma kabiliyetini destekler ve cildin kendi öz yağlanmasına katkı sunarak kırışıklık oluşumunu engeller. B9 vitamini ise hücre yenilenmesi sürecini hızlandırır.
Laktik Asit: Cilde yararlı kimyasallardan olan laktik asit, gevşemiş deriyi sıkılaştırarak toparlar ve nem dengesini sağlar.
Allantoin: Karakafes bitkisinden elde edilen doğanın bize sunduğu mucizelerden birisi allontoin. Cildi nemlendirme ve hücre yenileme özellikleri ile kırışıklıklarla mücadele eder.
Aynısafa (Calendula): İçeriğinde önemli yağ ve karotenoidler (vücutta A vitaminine dönüşürler) vardır. Doğal dezenfektandır ve iltihap oluşumunu engelleme ve iltihabı kurutma özelliği vardır. Cildi yumuşatarak esneklik verir, kuru ciltleri yumuşatır ve hassas ciltleri tahrişe karşı korur. Şişlik ve yaraların kapanmasına yardımcıdır. Özellikle yanıkları iyileştirici özelliği ile dikkat çeker.

Doğrusu güvenle kullanılabilecek bir ürün. Cilt kremlerinde doğal ürün müdür acaba kaygısını ortadan kaldırabilecek güvenli bir liman. Şimdi sormadan edemeyeceğiz tabii ki..! 40 yaşa kadar tamam bu krem de, ya sonrası için. Firma yetkilileri bizi izlemeye devam edin diyor...! Bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder