31 Mayıs 2015 Pazar

Bayanlarda Üçüncü Dönem..Ciltte Onarım Zamanı...!

Olgun Cilt Tiplerinin Bakımı Özel Olmalı. 
Cildimiz, yaşımızı ve yaşanmışlıkları dış dünyaya açan vitrinimiz. Özellikle kırklı yaşlardan sonra kollagen üretiminin azalması ile azalan vitamin ve mineral oranıyla mücadele gücünü yitirmiş cildimiz. Genellikle kırklı yaşlara kadar bu süreç pek hissedilmese de bu yaşlardan sonra ciltte hızla çökme, sarkma, soluklaşma ve ince çizgilerde yoğun bir artış gözlemlenir. Öyle ki bir yıl bile cilt yaşı için artık çok önemlidir. Bu nedenle de bu yaşlardan sonra cilde mutlaka özel bir bakım ve ayrı bir özen göstermek gerekir. Güzellik merkezlerinde yaptırılan bir takım cilt toparlama işlemlerinin yanında günlük olarak  kullandığımız kremlerin kollejen üretimine destek veren, cildin gençleşmesine ve yenilenmesine katkı sağlayan özel bakım kremleri olması gereklidir. Goldensun daha önce kırk yaş öncesi için ürettiği Aynısafa ve E Vitamini içeren kremi piyasaya sunmuş ve bir hayli de beğeni toplamıştı. Firma yetkililerine daha önce yazılarımızda ya kırk yaş sonrası için ne yapacağız diye sorduğumuzda beklememiz ve biraz sabırlı olmamız istenmişti. Beklenen gün geldi. Kırk yaş sonrası kullanım için üretilen bu krem olgun cilt tiplerinin bir kremden beklentilerine tam olarak karışılık verebilecek nitelikte.


Öncelikle kremin içeriğinde herhangi bir kimyasala bulunmadığını (Özellikle Paraben) dikkatinize sunarak başlayalım kremi tanıtmaya. Bu konuda en az bizim kadar Goldensun Firmasının da çok hassas olduğunu ve kimyasal içerik barındıran tüm ürünlere karşı firma olarak savaş açtıklarını biliyoruz.
Goldensun Onarıcı Krem olgun ciltler için, adından da anlaşılacağı gibi cildi onarıcı işleve sahip. İçeriğindeki Kollagen zamana yenik düşen cildin kırışık, kurumuş, sarkmış, sertleşmiş ve matlaşmış olan yapısını düzeltmeye, bu sorunların oluşmasını geciktirmeye ve engellemeye böylece cildin doğal, gergin ve canlı yapısını korumaya yardımcı oluyor.
Kremin içeriğindeki C vitamini ise ciltteki serbest radikaller ile savaşarak cildin gençleşmesine katkı sağlıyor, cildin canlı ve nemli kalmasını sağlayarak kollegen sentezini arttırıyor.  Cilde faydaları herkes tarafından iyi bilinen Üzüm Çekirdeği Yağı ise cildi besliyor, nemlendiriyor ve cildin esnekliğine ve pürüzsüz hale gelmesine katkı sağlıyor. Üzüm çekirdeği yağı ciltte erken beliren kırışıklık ve ince çizgilerle mücadele ediyor ve cilt tonunun homojen dağılımına katkı sağlıyor.Goldensun Lifting Kreminin olgun ciltlerin bakımında gece kremi olarak çok başarılı olduğunu daha önce yazmıştım. Goldensun Firmasının Ürettiği; erkek veya kadın herkesin gece ve gündüz kremi olarak kullanabileceği onarıcı kremi kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra cildinizdeki toparlanmayı görecek ve Goldensun Firmasına benim gibi siz de teşekkür edeceksiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder