25 Mayıs 2015 Pazartesi

Cildinizin Yaşlandığını mı Düşünüyorsunuz.Lifting Zamanı...!

 Goldensun Lifting Krem
Aynalara daha mı az bakıyorsunuz? Genellikle yorgun bir görüntünüz mü var? Bunun nedeni yer çekimine yenik düşüp elastikiyetini kaybetmiş cildiniz olabilir mi?

Kötü hava koşulları, sigara, geçen zaman cildimizin elastikiyetini kaybederek yorgun ve donuk görünmesine, elastikiyetini kaybetmiş bir cilt ise yanaklarınızın aşağı doğru sarkmasına, göz kapaklarınızın düşmesine, göz kenarlarında kırışıklıkların belirginleşmesine, özellikle dekolte bölgesinde pörsümüş bir ten görüntüsü oluşmasına neden olur.

Gıdık bölgenizdeki derinizi parmak uçlarınız ile kavrayın, hafifçe kendinize doğru çekin ve bırakın. Ne kadar zaman sonra deri eski pürüzsüz haline geri dönüyor?Cilt eski haline ne kadar çabuk dönüyor ise o kadar genç bir cilde sahipsiniz demektir. Derinin eski haline kavuşması yavaş yavaş oluyor ise tehlike çanları başlamış demektir. Artık cildimiz olgun cilt kategorisindedir ve özel bir bakıma ihtiyacı vardır. Bu güne kadar kullandığımız cilt kremleri hızla gelen bu yaşlılık sürecinde bize yeterli gelmeyecektir.

Lifting kremleri. (Toparlayıcı Kremler) Olgunlaşmış, yaşlanmaya dönmüş cilt tiplerinde kullanılması gereken gece kremleri de diyebiliriz lifting kremlerine. Hücre yenilenmesine verdiği destekle cilt yenilenmesine katkı sağlayan, cildin yaşlılığa karşı kaybettiği elastikiyeti geri kazanmasını ve tekrar canlı ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşması için özellikle kırklı yaşlardan sonra "lifting krem" vazgeçilmezimiz olmalı.

Goldensun Lifting Krem Gerçekten Çok Başarılı. 
"Kullanmadığın ve memnun kalmadığın hiçbir şeyi tavsiye etme ki başın ağırmasın." Bir ürünü kullanıp sonuç almadıkça asla kimseye tavsiye etmeme gibi bir prensibim var. Yaklaşık on gündür kullandığım Lifting Kremin işlevini aynaya baktığımda görebiliyorum. Aynalar yalan söylemiyor ise eğer :-) cildim dinlenmiş, gergin ve daha pürüzsüz. Arkadaşlarımın "Cildinde bir değişim var,  pırıl pırıl parlıyor" söylemleri de kremin başarısını onaylar nitelikte.

Goldensun Lifting krem içeriğindeki A vitamini kış egzeması da denilen burun üstü ve kaş çevresinde oluşan pullaşmaları gidermeye, sertleşmiş ve elastikiyetini kaybetmiş olgun ciltlerde cildi yumuşatmaya ve doğal kolejen üretimini desteklemeye yardımcı oluyor. Ciltte oluşan ince çizgileri ve lekeleri yok edici özellik taşıyor. İçeriğinde bulunan C vitamini ile de cildin gençleşmesine ve nem oranının arttırılmasına katkı sunuyor.
Paraben içermeyen ve Retinol ile güçlendirilmiş bu Krem ile cildin toparlanması ve elastikiyetini tekrar geri kazanması gözle görülür bir şekilde hissediliyor.

Kırklı yaşlardan sonra tercih edeceğimiz gündüz kremlerini  ise "Onarıcı Kremler" başlığı altında inceleyeceğiz. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder